Taxi leasen

Een taxi leasen

Ben jij een taxichauffeur, die op zoek is naar een fijne auto om taxiritten mee te rijden? Heb je op dit moment niet het geld om te investeren in een geschikte auto? Dan is een taxi leasen misschien wel de ideale oplossing voor jou. Door het leasen van een taxi heb je de mogelijkheid te werken zonder eerst een grote investering te hoeven doen. Ook heb je zelf geen vergunning nodig, regelen wij het onderhoud en betaal je een vast bedrag per week. Bij Raoul Taxiservice zijn we gespecialiseerd in taxi verhuur en hechten we waarde aan goede communicatie, klantvriendelijkheid en efficiëntie.

De voordelen van taxi leasen

Een taxi leasen heeft veel voordelen. Bij ons betaal je €300 per week, ongeacht het aantal kilometers dat je aflegt. Je hebt dus totale vrijheid, wat betreft je werkweek en afstanden. Ook kom je niet in de problemen door onvoorziene kosten. Je krijgt een vergunning via ons bedrijf en wij zorgen voor het onderhoud aan de auto. Je kunt je lease-contract elk moment opzeggen, maar betaalt dan wel eenmalig €300 administratiekosten. Ook vragen wij een waarborgsom van €500 aan het begin van je lease-periode. Na één of twee jaar leasen geven we je de mogelijkheid de auto over te nemen. Wil je dit al na één jaar? Dan kun je dit gefaseerd betalen, je leaseprijs wordt in dat geval €600 per week.

taxi leasen

Jouw eigen auto taxi klaar

Wil je wel een taxi leasen, maar heb je zelf een auto op het oog? Ook dan kunnen wij je van dienst zijn. We maken auto’s namelijk ook taxi klaar en doen dit al binnen anderhalve maand. Dezelfde voorwaarden en tarieven blijven gelden en ook in dit geval kun je eigenaar van de auto worden. Wil je liever zakelijk leasen? Heb je vragen over taxi leasen of een lopend lease-contract? Wij staan je graag te woord. Je kunt het beste telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Wij komen altijd zo snel mogelijk bij je terug met een passende reactie. Heb je feedback over hoe wij onze diensten of website kunnen verbeteren? Ook dan horen we graag van je. Bij Raoul Taxiservice zijn we altijd op zoek naar manieren om ons bedrijf nog beter te maken.

Menu