Zakelijk leasen

Zakelijk leasen

Wil jij de auto van je dromen zakelijk leasen? Dit kan bij Raoul Taxiservice. Wij financieren de auto en geven het aan jou in gebruik via een lease-contract. Je betaalt ons wekelijks en kunt na twee jaar ook eigenaar worden. Uiteraard is hier wel een meerprijs aan verbonden. Van origine is ons bedrijf vooral gericht op taxi verhuur en taxi’s leasen, maar door de opkomst van zakelijk leasen breiden we ons aanbod uit.

zakelijk leasen

Financial lease en private lease

Het is ook mogelijk om een lening bij ons af te sluiten. Wij financieren de waarde van de auto, maar jij bent eigenaar en betaalt ons in termijnen terug. Uiteraard wordt er wel rente gerekend. Private leasen is een andere tak van sport. Je huurt een auto voor een vast bedrag, waarmee afschrijving, verzekering en reparatie worden betaald. Verder betaal je gewoon brandstof, eventuele verkeersboetes en eigen risico. Een private lease is mogelijk voor een periode van 12 tot 60 maanden. Aan het einde van de leaseperiode wordt een eventuele kilometerbijtelling en onaanvaardbare schade verrekend.

Operational lease

Het merendeel van onze zakelijke klanten maakt gebruik van operational lease. Bij operational lease blijven wij zowel juridisch, als economisch eigenaar van de auto. Je huurt van ons een auto en kunt bijvoorbeeld ook extra verzekeringen, onderhoud en reparaties door ons laten regelen. Afhankelijk van de extra gekozen diensten en de leaseperiode worden de kosten berekend. Loopt het zakelijk lease contract ten einde? Dan vragen wij je of je eigenaar wilt worden van de auto tegen de vastgestelde marktwaarde.

zakelijk leasen

De voordelen van zakelijk leasen

Zakelijk leasen kan financieel voordelig zijn, als je de aankoopwaarde van een auto niet zelf kunt of wilt financieren. Voor auto’s onder de €50.000 is het vaak goedkoper om te leasen, dan een zakelijke lening af te sluiten. Bovendien zorgt zakelijk leasen voor gemak. Economische risico’s zijn voor het leasebedrijf en veel onderhoud en verzekeringen kun je uitbesteden. Heb je vragen over zakelijk leasen? Wil je meer weten over de verschillende leasevormen of onze manier van werken? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken of een e-mail sturen. We staan je graag te woord. Heb je vragen over en lopend leasecontract of feedback over onze diensten of website? Ook dan horen we graag van je.

Menu