Taxi verhuur

Taxi verhuur

Ben jij op zoek naar een fijne manier om een auto te leasen, die je vervolgens kunt gebruiken voor taxi verhuur? Veel Uber-chauffeurs hebben geen geschikte eigen auto, maar willen wel graag aan de slag. Wil jij één of twee jaar een taxi leasen of twijfel je nog of je echt wilt investeren in taxi verhuur, omdat je een beginnend chauffeur bent? Dan ben je bij Raoul Taxiservice aan het juiste adres. Ons bedrijf is erop gericht om taxichauffeurs te helpen voordelig te leasen. Wij bieden voordelige opties, waarbij de auto na één of twee jaar van jou kan worden. Klantvriendelijkheid, transparantie en communicatie staan bij ons hoog in het vaandel. We doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden.

De voordelen van taxi verhuur

Wil je jouw carrière als taxichauffeur niet meteen met hoge kosten beginnen? Dan is het handig om gebruik te maken van taxi verhuur. Zo hoef je niet gelijk een taxi te kopen, maar kun je een aantal jaar leasen met de mogelijkheid daarna zelf eigenaar van de auto te worden. Dit type taxi verhuur wordt door verschillende leasebedrijven aangeboden. Je draagt minder bedrijfsrisico en houdt de toekomst van je loopbaan open. Prijzen en service lopen nogal uiteen. Waarom is het verstandig voor Raoul Taxiservice te kiezen en via ons bedrijf je taxi verhuur te regelen?

taxi verhuur
taxi verhuur

Waarom via Raoul Taxiservice

Wat maakt ons anders dan andere taxi verhuur bedrijven? Bij ons lease je voor €300 per week. Dit bedrag is onafhankelijk van het aantal kilometers, dat je rijdt. Je hebt dus alle vrijheid om je eigen werkweek in te richten. Ook heb je geen eigen vergunning nodig, want die hebben wij. Bang voor onvoorziene kosten aan je auto door intensief gebruik? Bij taxi verhuur nemen wij die kosten voor onze rekening. Je kunt bij ons een taxi huren voor onbepaalde tijd en ieder moment weer opzeggen. Als je voor een leaseperiode van één jaar kiest en daarna zelf eigenaar wilt worden, betaal je €600 per week. Wil je jouw taxi huur opzeggen? Dan kost dit eenmalig €300 aan administratiekosten. Je betaalt altijd een waarborgsom van €500.

Auto taxi klaar maken

Heb je zelf een auto op het oog, die je graag zou leasen als taxi? Dan kunnen wij de auto van jouw dromen binnen anderhalve maand als taxi de weg op krijgen. Wij zijn met name gespecialiseerd in stationwagens. Ook voor taxi verhuur van een eigen gekozen auto gelden onze eerder genoemde voorwaarden. Heb je vragen of wil je zakelijk leasen? Dan kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. We staan je graag te woord.

Menu